29 Οκτωβρίου, 2012

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου – Σημαιοφόροι

Στη φετινή παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου το σχολείο μας συμμετείχε  μόνο με το σημαιοφόρο και τους παραστάτες, η επιλογή των οποίων έγινε από το 1ο τμήμα της ΣΤ΄ τάξης. Αφού λάβαμε υπόψη το Μέσο Όρο της βαθμολογίας που οι μαθητές συγκέντρωσαν  στην Ε΄ τάξη και μετά από τις απαραίτητες κληρώσεις που έγιναν ανάμεσα στους μαθητές που ισοβάθμησαν επιλέχτηκαν  οι μαθητές που εκπροσώπησαν το σχολείο μας.
Σημαιοφόρος και παραστάτες του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου επιλέχθηκαν οι μαθητές της ΣΤ1 τάξης:

                 Σημαιοφόρος : Μαρίνη Ουρανία

          Παραστάτες :   Βαφάκης Γεώργιος 
                             Μελετάκη Αριάδνη
                             Παπαηλία Χριστίνα
                             Τζάρο Αναστασία    
                             Τρουλάκης Αντώνιος      

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους. Εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε στη ζωή τους να έχουν πολλές επιτυχίες και να υλοποιούν τους στόχους που θέτουν.
Αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου μας ευχόμαστε να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους και να γίνονται ολοένα και καλύτεροι ξεπερνώντας κάθε φορά τον εαυτό τους. Έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους  και  είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν.

                                                      Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων
του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου