25 Δεκεμβρίου, 2012

Ευχαριστήριο



Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στις δράσεις αλληλεγγύης και αγάπης που διοργάνωσε το σχολείο μας με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων.

Με τη δικιά σας συμμετοχή, κατορθώσαμε να:


  • Συγκεντρώσουμε μια μεγάλη ποσότητα τροφίμων κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας φιλανθρωπικής δράσης, προσφοράς και αλληλεγγύης», τα οποία διατέθηκαν στη «Διακονία Αγάπης» που υποστηρίζεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης για να δοθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε. Υπενθυμίζουμε ότι τα τρόφιμα διατίθενται στην οδό Πλαστήρα 27.
  • Συγκεντρώσουμε, επίσης, ρούχα, παπούτσια και πολλά παιχνίδια για τα παιδιά που έχει στη φροντίδα της η μονή Καλυβιανής, ώστε να τους δώσουμε λίγη χαρά και ζεστασιά τις άγιες μέρες που έρχονται. Παραλαμβάνοντάς τα η μονή, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της και μας μετέφερε τον ενθουσιασμό των παιδιών για τα είδη που τους στείλαμε.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη στήριξή σας στο χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε το σχολείο μας με κατασκευές και δημιουργίες εκπαιδευτικών και μαθητών του σχολείου μας, αλλά και τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους γονείς του σχολείου που διέθεσαν δημιουργήματά τους για να ενισχυθεί το παζάρι μας.

                                                                             Η Διευθύντρια του Σχολείου
                                                                                Χατζηγιαννάκη Αργυρώ