15 Δεκεμβρίου, 2012


Ενημέρωση Γονέων 


        Αγαπητοί γονείς

Λίγες μέρες μόνο μας χωρίζουν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πριν σας ευχηθούμε Καλές Γιορτές,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

    1.    Με πολλή χαρά μαθητές και εκπαιδευτικοί σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, διοργανώνουν και φέτος στο χώρο του Σχολείου το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του   Σχολείου  μας. Θα είναι χαρά και τιμή μας να βρεθείτε κοντά μας και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας αυτή. Το παζάρι θα είναι ανοιχτό την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου από τις 10.00 μέχρι τις 13.15.

2.      Την ίδια μέρα επίσης, Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11.45 ως 14.00. οι εκπαιδευτικοί όλων των τάξεων του Σχολείου θα σας ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών σας και θα δοθούν οι έλεγχοι για τους μαθητές των τάξεων Γ΄- ΣΤ΄. Έλεγχοι θα δίνονται μόνο στους γονείς.  Την ώρα της ενημέρωσης τα παιδιά θα παραμείνουν στο χώρο του Σχολείου υπό την επίβλεψη εκπ/κών. Όποιος γονέας ενημερώνεται μπορεί να αποχωρεί μαζί με το παιδί του. Όσων παιδιών οι γονείς δε θα έρθουν, θα σχολάσουν κανονικά, στις προβλεπόμενες από το πρόγραμμά τους ώρες (Α΄ και Β΄ τάξη στις 12.25, Γ΄, Δ΄ και ΣΤ΄ στις 13.15, Ε΄ τάξη στις 14.00). Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

3.      Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας θα γίνει την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 10.00 π.μ. από τους μαθητές της Β΄ τάξης. Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν, να παρακολουθήσουν τη γιορτή. Μετά τη γιορτή, τα παιδιά θα συνεχίσουν κανονικά το πρόγραμμά τους και θα σχολάσουν την ώρα που προβλέπεται από το πρόγραμμά τους. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά και αυτή τη μέρα.

4.      Τέλος, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το σχολείο μας έχει πλέον τη δικιά του ιστοσελίδα, μέσα από την οποία μπορείτε να δείτε  τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο σχολείο, τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται και να ενημερωθείτε από τις ανακοινώσεις που αναρτώνται. Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι 41dimotikoher.blogspot.gr. Βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο, όμως θα εμπλουτίζεται συνεχώς κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Μπορείτε, επίσης, να επικοινωνείτε με το σχολείο για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί μέσω του e-mail που θα βρείτε στην ιστοσελίδα: 41dimotikoher@blogspot.com.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Τζαγκαράκη Ελένη, μητέρα μαθητών του σχολείου μας, που συνέβαλε καθοριστικά στο στήσιμο της ιστοσελίδας και την ανάρτηση των εργασιών δασκάλων και  μαθητών μας.

         
Η Διευθύντρια του Σχολείου 
Χατζηγιαννάκη Αργυρώ