09 Ιουνίου, 2013

Αγαπητοί γονείς,

Φτάνοντας  στο τέλος και αυτής της  σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι :

Α) Τα σχολεία φέτος θα κλείσουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Μέχρι και την Πέμπτη τα μαθήματα του πρωινού προγράμματος και του ολοήμερου θα διεξάγονται κανονικά και τα παιδιά θα σχολούν στις προκαθορισμένες από το πρόγραμμά τους ώρες. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου σας περιμένουμε να πάρετε  τους τίτλους προόδου των παιδιών σας  και να ενημερωθείτε από τους δασκάλους τους για την προσπάθειά τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Οι μαθητές, την ημέρα εκείνη, θα έρθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες  και θα αποχωρήσουν μαζί σας μέχρι τις 10:00π.μ..  Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει την ημέρα εκείνη.

Β) Η γιορτή λήξης του έτους θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 7:00 το απόγευμα, στο χώρο του σχολείου. Η φετινή εκδήλωση, στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι τάξεις του σχολείου, καθεμιά με το δικό της τρόπο, έχει ως θέμα: «Υγιεινή διατροφή» και αποτελεί το επιστέγασμα προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς από όλες σχεδόν τις τάξεις του Σχολείου μας, είτε με πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών είτε με την εμπλοκή του σχολείου σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας.
Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε στη γιορτή μας, να κλείσουμε όλοι μαζί τη σχολική χρονιά, αποχαιρετώντας ταυτόχρονα τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.
Για να έχετε και εσείς ως γονείς, τη δική σας συμμετοχή στην εκδήλωση αυτή, θα παρακαλούσαμε να φέρετε στο σχολείο ό,τι ο καθένας επιθυμεί, μέσα, βέβαια, στο πλαίσιο της υγιεινής διατροφής, ώστε να φτιαχτεί ένας μικρός μπουφές για το τέλος της εκδήλωσης (ενδεικτικά αναφέρουμε: ντάκο, ελιές, σπιτικά τυροπιτάκια – χορτοπιτάκια, φρούτα και λαχανικά κομμένα, σαλάτες κλπ.).

Γ) Θα παρακαλούσαμε πολύ, ό,τι εκκρεμότητες υπάρχουν όσον αφορά τις εγγραφές των παιδιών στο ολοήμερο, τις βεβαιώσεις εργασίας ή ανεργίας των γονέων που τις συνοδεύουν ή βιβλία που τυχόν έχουν δανειστεί τα παιδιά από τη βιβλιοθήκη του σχολείου και δεν έχουν επιστραφεί, να τακτοποιηθούν μέχρι την ημέρα λήξης των μαθημάτων.

Δ) Το Σχολείο μας συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα της «Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης», θεωρώντας σημαντική  μια τέτοια δράση που αφυπνίζει τους μαθητές μας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα αποβαίνει σε όφελος του σχολείου και των μαθητών εξοικονομώντας πόρους. Παρακαλούμε, λοιπόν, με τη λήξη του έτους αν υπάρχουν χρησιμοποιημένα βιβλία ή άλλα χαρτικά που σας είναι πλέον άχρηστα, να παραδοθούν στο σχολείο, ώστε να δοθούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η Διευθύντρια και όλοι οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου,  θέλουμε  να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεργασία που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθώς και για τη συμπαράσταση και την κατανόηση  που μας δείξατε. Ελπίζουμε ότι παρά τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν, η χρονιά υπήρξε δημιουργική και αποτελεσματική.
Σας ευχόμαστε  να είστε πάντα χαρούμενοι και υγιείς.
             


Καλό καλοκαίρι, καλή ξεκούραση!
                                                                          
  Η Διευθύντρια του Σχολείου
             Χατζηγιαννάκη Αργυρώ