12 Νοεμβρίου, 2013



Επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών 
για το σχολικό 
έτος 2013-14





Τη φετινή σχολική χρονιά το σχολείο μας συμμετέχει στις παρελάσεις με πλήρη τμήματα αγοριών και κοριτσιών. Με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, προχωρήσαμε στις αναγκαίες κληρώσεις για την ανάδειξη σημαιοφόρων και παραστατών για το σχολικό έτος 2013-14.
Σύμφωνα με τη Φ.10/592/115806/Γ1 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. σημαιοφόροι ορίζονται δυο μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και ο άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Η επιλογή γίνεται ανάμεσα στους μαθητές που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ετήσιο γενικό μέσο όρο βαθμολογίας, υπολογιζόμενου και του κλασματικού μέρους.

Με βάση τα παραπάνω το σχολείο προέβη στις απαραίτητες κληρώσεις παρουσία του Συλλόγου Διδασκόντων και όλων των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης. Καθώς τα τμήματα της ΣΤ΄ τάξης στο σχολείο μας είναι δύο, η επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών έγινε για το πρώτο χρονικό διάστημα από το ΣΤ1 τμήμα και για το δεύτερο χρονικό διάστημα από το ΣΤ2 τμήμα.

Σημαιοφόρος και παραστάτες από το Στ1 τμήμα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα είναι οι μαθητές: 

             Σημαιοφόρος : Καμπιτάκης Εμμανουήλ

 Παραστάτες   : Μακράκης Εμμανουήλ, Μεταξάς Φώτιος, Τζάρο Νικόλαος,  Μαυράκη Στεφανία, Παντουβάκης Μιχαήλ - Άγγελος    

Στην κλήρωση συμμετείχε και η μαθήτρια Καραπιπέρη Μαρία.



Σημαιοφόρος και παραστάτες από τη Στ2 τάξη για την παρέλαση της 25ης  Μαρτίου θα είναι οι μαθητές:               

                  Σημαιοφόρος : Ταμιωλάκη Ελένη

          Παραστάτες  :  Μαργαρίτης Μηνάς, Κυριακοπούλου Αγγελική, Πακέ Κωνσταντίνα, Κιάρη Παρασκευή, Βυριντζάκης Νικόλαος



O Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου συγχαίρει όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς με στόχο να γίνονται καλύτεροι, να προοδεύουν και να ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο, καλή συνέχεια στις προσπάθειές τους και να επιτύχουν τους στόχους που ο καθένας ξεχωριστά έχει θέσει για τον εαυτό του.