Ημερομηνία & Ώρα

ΤΑΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014


Επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών

Το σχολείο μας συμμετέχει κάθε χρόνο στην παρέλαση που πραγματοποιείται στο κέντρο της πόλης μας, με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Φέτος είναι η χρονιά που το σχολείο εκπροσωπείται μόνο από το σημαιοφόρο και τους παραστάτες.


Σύμφωνα με τη Φ.10/610/118443/Γ1/14-10-2011/ εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ σημαιοφόροι ορίζονται δυο μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, ο ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και ο άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Η επιλογή γίνεται ανάμεσα στους μαθητές που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ετήσιο γενικό μέσο όρο βαθμολογίας, υπολογιζόμενου και του κλασματικού μέρους.


Καθώς τα τμήματα της ΣΤ΄ τάξης στο σχολείο μας είναι δύο, η επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών έγινε για το πρώτο χρονικό διάστημα από το ΣΤ1 τμήμα και για το δεύτερο χρονικό διάστημα από το ΣΤ2 τμήμα. Από κάθε τμήμα έξι μαθητές είχαν συγκεντρώσει μέσο όρο «δέκα» σε όλα τα μαθήματα. Έτσι, σε κάθε τμήμα έγινε κλήρωση για να επιλεγεί ο/η σημαιοφόρος και τα υπόλοιπα παιδιά αυτοδίκαια ορίστηκαν παραστάτες.


Σημαιοφόρος και παραστάτες από το Στ1 τμήμα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα είναι οι μαθητές:
Σημαιοφόρος : Πεδιαδίτη Μαρία - Δέσποινα

Παραστάτες: Γιαννακουδάκης Κων/νος -Ραφαήλ,   Μανωλίτση Στυλιανή, Νικολάου Αντώνιος,   Τσαγκατάκης Νικόλαος,   Φουντούλη Αλεξάνδρα

Σημαιοφόρος και παραστάτες από το Στ2 τμήμα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα είναι οι μαθητές:
Σημαιοφόρος : Σπυριδάκης Βασίλειος

Παραστάτες : Βαβουράκης Ηλίας,  Γιακουμάκης Δημήτριος,  Δροσίτη Δέσποινα, Ράσεντ Μαρίνα,  Χατζάκη Μαρία
O Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου συγχαίρει όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες που καταβάλουν με στόχο να μαθαίνουν ολοένα και περισσότερα, να γίνονται καλύτεροι, και να ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες!