12 Φεβρουαρίου, 2015

Ανάκτορο Κνωσού
Με τον Πεζοπορικό Όμιλο Ηρακλείου




Ο Πεζοπορικός  Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει  το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 μαθητική πεζοπορία, η οποία θα ξεκινήσει από τη Σύλλαμο (η μεταφορά ως εκεί θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει από τη Χανιόπορτα στις 9.00π.μ.), θα ακολουθήσει μια διαδρομή ανάμεσα σε ελαιώνες και αμπελώνες με θέα το Γιούχτα και θα καταλήξει στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού. Θα ακολουθήσει ξενάγηση στο χώρο, η οποία θα είναι δωρεάν για τα παιδιά και για ένα ενήλικα που θα συνοδεύει το κάθε παιδί (Ένας ενήλικας μπορεί να συνοδεύει και περισσότερα παιδιά).
Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στο τηλέφωνο 2810344588 (8.00 – 10.00 μ.μ.). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του Πεζοπορικού Ομίλου: www.pezoporikos.gr


Ανάλογες μαθητικές πεζοπορικές διαδρομές σε συνδυασμό με ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους θα πραγματοποιηθούν και τους επόμενους μήνες, το Μάρτιο για τον αρχαιολογικό χώρο της Φαιστού και τον Απρίλιο για τον αρχαιολογικό χώρο των Μαλλίων.