Ημερομηνία & Ώρα

ΤΑΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

30 Σεπτεμβρίου, 2015


Ο αγιασμός του σχολείου μας

 


Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, στις 9.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε και πάλι από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών που επέστρεψαν ξεκούραστοι και ανανεωμένοι από τις καλοκαιρινές διακοπές, γεμάτοι ενέργεια και δύναμη, ανυπομονώντας να δουν τους φίλους, τους συμμαθητές αλλά και τους δασκάλους τους.
Τον αγιασμό τέλεσε ο παπα-Στυλιανός, ιερέας του παρακείμενου ναού της Παναγίας, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν υγεία και καλή πρόοδο.


Στη συνέχεια πήρε το λόγο, η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Αργυρώ Χατζηγιαννάκη, καλωσόρισε στο σχολείο μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή και γεμάτη πρόοδο και δημιουργία σχολική χρονιά. Επίσης, ενημέρωσε τους γονείς για τη λειτουργία του σχολείου κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς και ανακοίνωσε τα ονόματα των εκπαιδευτικών που  αναλαμβάνουν το κάθε τμήμα.


Τα παιδιά αποχώρησαν από το σχολείο έτοιμα για νέες περιπέτειες στο ταξίδι τους προς τη γνώση,  γεμάτα θετική ενέργεια και πολλή διάθεση για άλλη μια αξέχαστη σχολική χρονιά.