Ημερομηνία & Ώρα

ΤΑΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

24 Δεκεμβρίου, 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΕΥΧΕΣ

http://www.pontos-news.gr/sites/default/files/pontosold/filesxristougenna5_476024988.jpg


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς τους γονείς και κηδεμόνες του Σχολείου μας για την ανταπόκρισή σας στις φιλανθρωπικές δράσεις που το σχολείο μας προγραμμάτισε λίγο πριν τις γιορτές και με τη βοήθειά σας υλοποιήθηκαν. Έτσι:
 
Κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε αρκετά τρόφιμα μακράς διάρκειας που διατέθηκαν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη υποστήριξης αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε καθώς και στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Ηρακλείου.
     Συμμετείχαμε στη δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηρακλείου «Δ. Θεοτοκόπουλος» για τα παιδιά – πρόσφυγες «Ταξιδεύοντας την αλληλεγγύη μ’ ένα σακίδιο στο δρόμο». Στόχος, η ευαισθητοποίηση των μαθητών μας σε θέματα προσφυγιάς και ξεριζωμού.  Ετοιμάστηκαν έτσι τριάντα πέντε περίπου σακίδια, τα οποία μέσω μεταφορικής εταιρείας θα μεταφερθούν στα ακριτικά μας νησιά προκειμένου να συνοδέψουν τα προσφυγόπουλα στο μακρύ ταξίδι τους για αναζήτηση μιας νέας πατρίδας.
Θέλουμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Εκτιμούμε βαθύτατα τη μεγάλη διάθεσή σας για προσφορά ειδών, τη συνεργασία σας με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, την παρουσία σας τις ημέρες λειτουργίας του παζαριού.
Όλες οι παραπάνω δράσεις αποτέλεσαν μια συλλογική προσπάθεια όλων των μελών της εκπαιδευτικής μας κοινότητας εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων γεγονός που καταδεικνύει τη διάθεση αγαστής μεταξύ μας συνεργασίας και ενισχύει τον κοινωνικό χαρακτήρα του σχολείου.

Από καρδιάς ευχόμαστε σε όλους:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!
ΤΟ 2016 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ
ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ!!!

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου.