01 Ιουλίου, 2016

Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ
Για μια ακόμα χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στου αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ για μαθητές Δημοτικού Σχολείου. Τα αθλήματα που συμμετείχαμε φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία ήταν:

  • Αγώνες ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 στο γήπεδο ΠΟΑ με ομάδα αγοριών και κοριτσιών. Η ομάδα μας κατατάχθηκε δεύτερη στον όμιλό της.
  • Αγώνες βόλεϊ κοριτσιών που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 στο κλειστό γήπεδο στο «Δυο Αοράκια» όπου η ομάδα των κοριτσιών μας κατατάχθηκε πρώτη στον όμιλό της.
  • Αγώνες βόλεϊ αγοριών που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 στο κλειστό γήπεδο στο «Παγκρήτιο στάδιο» όπου συμμετείχαμε με δυο ομάδες αγοριών που κατέλαβαν τη δεύτερη και Τρίτη θέση.
  • Στο στίβο την Τρίτη 24 Μαΐου 2016 με τη συμμετοχή της μαθήτριας μας Τσαγκαράκη Ευαγγελίας στο αγώνισμα του μήκους στο οποίο κατατάχθηκε μέσα στην πρώτη οκτάδα.
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στους αγώνες και εκπροσώπησαν το σχολείο μας. Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο!

Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Σταυρόπουλο Γιώργο και κ. Πατεράκη Λιάνα που στήριξαν και καθοδήγησαν τις προσπάθειες των παιδιών.