Ημερομηνία & Ώρα

ΤΑΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

25 Οκτωβρίου, 2016

Επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών


Το σχολείο μας, όπως κάθε χρόνο θα συμμετάσχει και φέτος στην παρέλαση που πραγματοποιείται στο κέντρο της πόλης μας, με την οποία κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Τη φετινή σχολική χρονιά το σχολείο εκπροσωπείται μόνο από το σημαιοφόρο και τους παραστάτες.


Σύμφωνα με στο Προεδρικό διάταγμα 201/98, άρθρο 13, παρ. 11 και τη Φ.10/610/118443/Γ1/14-10-2011/ εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ σημαιοφόροι ορίζονται δυο μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, ο ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και ο άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Η επιλογή γίνεται ανά τμήμα, ανάμεσα στους μαθητές που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ετήσιο γενικό μέσο όρο βαθμολογίας στην Ε’ τάξη, υπολογιζόμενου και του κλασματικού μέρους.

Καθώς τα τμήματα της ΣΤ΄ τάξης στο σχολείο μας είναι δύο, η επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών έγινε για το πρώτο χρονικό διάστημα από το ΣΤ1 τμήμα και για το δεύτερο χρονικό διάστημα από το ΣΤ2 τμήμα. Από κάθε τμήμα επιλέγονται οι έξι πρώτοι σε επίδοση μαθητές. Παρουσία του Συλλόγου Διδασκόντων και όλων των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης έγινε κλήρωση όπου χρειάστηκε και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των μαθητών:

Σημαιοφόρος και παραστάτες από το Στ1 τμήμα για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα είναι οι μαθητές: 
Σημαιοφόρος  Χατζάκη Χαρίκλεια

Παραστάτες Βαϊνά Καλλιόπη, Ζαχαράκη Άννα – Ουρανία, Κοκκινίδης   
Θεόφιλος, Μακράκη Στυλιανή, Ποταμιανάκη Αλίκη

                            
Σημαιοφόρος και παραστάτες από το Στ2 τμήμα για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα είναι οι μαθητές: 
Σημαιοφόρος : Παντουβάκη Μελίνα


Παραστάτες Λαδόπουλος Ιωάννης, Ποταμιανάκη Αντωνία,                      
             Σταυρόπουλος Ευάγγελος, Φραγκιαδάκης Ιωάννης, Μαζοκοπάκης Ιωσήφ
O Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου συγχαίρει όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες που καταβάλουν με στόχο να γίνονται καλύτερα, να προοδεύουν και να ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους. Τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες!