28 Ιανουαρίου, 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς τους γονείς και κηδεμόνες του Σχολείου μας για την ανταπόκρισή σας στις φιλανθρωπικές δράσεις που το σχολείο μας προγραμμάτισε λίγο πριν τις γιορτές και με τη βοήθειά σας υλοποιήθηκαν. Έτσι:




·   Κατορθώσαμε να συγκεντρώσουμε αρκετά τρόφιμα μακράς διάρκειας που διατέθηκαν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη υποστήριξης αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, καθώς και στη  «Διακονία Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης προκειμένου .

·     Συμμετείχαμε στη δράση «Ένα δώρο, ένα παιδί»  της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου,  η οποία αφορούσε στη συγκέντρωση παιχνιδιών με σκοπό να διατεθούν τα Χριστούγεννα σε παιδιά οικογενειών, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν και ήταν πολλά, δόθηκαν από μας στο ΚΕ.ΚΟΙ.Φ Μασταμπά το οποίο στη συνέχεια τα προώθησε στο Δήμο Ηρακλείου.
Θέλουμε επίσης να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη συμμετοχή σας στο χριστουγεννιάτικο παζάρι του σχολείου μας το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Εκτιμούμε βαθύτατα τη μεγάλη διάθεσή σας για προσφορά ειδών, τη συνεργασία σας με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, την παρουσία σας τις ημέρες λειτουργίας του παζαριού.

Όλες οι παραπάνω δράσεις αποτέλεσαν μια συλλογική προσπάθεια όλων των μελών της σχολικής μας κοινότητας, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, γεγονός που καταδεικνύει τη διάθεση αγαστής μεταξύ μας συνεργασίας και ενισχύει τον κοινωνικό χαρακτήρα του σχολείου.

Από καρδιάς ευχόμαστε σε όλους:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2017!


Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 41ου Δημοτικού Σχολείου.