01 Απριλίου, 2020


Εξ' αποστάσεως Υποστήριξη 
οικογενειών και μαθητών

Η νέα αυτή κατάσταση που δημιουργήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο μας φέρνει όλους αντιμέτωπους με μια καινούργια πραγματικότητα με βαθιές ανατροπές στην καθημερινότητά μας, οι οποίες μας προκαλούν μία πληθώρα συναισθημάτων και συναισθηματικών αντιδράσεων.
Στην περίπτωση που επιθυμείτε εξ' αποστάσεως Συμβουλευτική Υποστήριξη, παρακαλούμε συμπληρώσετε την φόρμα αιτήματος που θα βρείτε εδώ και έπειτα η Ψυχολόγος μας, κα Παπαδάκη Ανδριανή θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Η υποστήριξη μπορεί να γίνει είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με τηλεδιάσκεψη μέσω skype ή  μέσω της πλατφόρμας e - class στον σύνδεσμο
https://eclass.sch.gr/courses/9170058137/.

Σχετικοί σύνδεσμοι:



Παιδιά και έφηβοι αυτές τις μέρες σίγουρα ακούν και βλέπουν πολλά, όσο κι αν προσπαθούμε προς την αντίθετη κατεύθυνση! Θα ήταν πολύ βοηθητικό να αφιερώσετε λίγο από τον χρόνο σας ή ακόμα και μία ολόκληρη μέρα -μιας που τώρα πιθανότατα υπάρχει ο χρόνος- κάνοντας διαφορετικές δράσεις με κοινό άξονα πανδημία όπως το να μιλήσετε, να παίξετε, να εκφραστείτε δημιουργικά και να συζητήσετε!

Διαβάστε περισσότερα:



Η συνάντηση με την Οικογένεια – Ελεύθερος χρόνος παιδιών και εφήβων

Η διεπιστημονική ομάδα της Πανεπιστημιακής Παιδοψυχιατρικής Κλινικής ΠαΓΝΗ απευθυνόμενη στις οικογένειες, προτείνει χρήσιμες συμβουλές για τη διαχείριση της καθημερινότητας μέσα στο σπίτι. 
Προτάσεις για την κατανομή του χρόνου, την αντιμετώπιση του άγχους και του φόβου των παιδιών μπροστά στην κρίση.

Διαβάστε περισσότερα : https://blogs.e-me.edu.gr/andrianip/2020/03/31/27/