30 Μαρτίου, 2015

Αγώνες Δρόμου RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Αγώνας Παιδιών
             

 H  Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου,  ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης,  διοργανώνουν αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ως εξής:
11.15: Αγώνας Παιδιών 700 - 800 μ. (περίπου) Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών  των Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης), με στόχο να μυήσει τους μικρούς μαθητές και αυριανούς αθλητές στη χαρά της άσκησης και του αθλητισμού.
Η συμμετοχή τους προσφέρεται δωρεάν από τους διοργανωτές. Δεν θα υπάρχει κατάταξη-χρονομέτρηση και ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός.
Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά τρέχοντας ή βαδίζοντας με το δικό τους ρυθμό τη διαδρομή των 700 - 800μ.
Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με ονομαστική κατάταξη, από κάθε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, σωματείο ή άλλο φορέα που έχει παιδιά δημοτικού στο δυναμικό του. Θα συνοδεύεται με την ατομική υπεύθυνη δήλωση εγγραφής του κάθε παιδιού, υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 23 Απριλίου. Ωστόσο όσοι δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15 Απριλίου θα παραλάβουν τον αριθμό τους με τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους. Η ημερομηνία αυτή για τις δηλώσεις μέσω σχολείων διαφοροποιείται και είναι μέχρι Παρασκευή 3 Απριλίου 2015, καθώς στη συνέχεια ακολουθούν οι πασχαλινές διακοπές. Όσοι εγγραφούν στη συνέχεια, θα παραλάβουν αριθμό συμμετοχής χωρίς να είναι τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετέχει το παιδί σας στη συγκεκριμένη δράση μπορείτε να το δηλώσετε στο σχολείο και να μας ζητήσετε την υπεύθυνη δήλωση που θα πρέπει να υπογράψετε για τη συμμετοχή.