21 Ιανουαρίου, 2017

       ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ


Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Β΄ τάξης παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τη χριστουγεννιάτικη παράσταση «Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες»διασκευή από το βιβλίο του Ευγένιου Τριβιζά: "Ο Άι-Βασίλης στη φυλακή με τους 83 μικρούς αρουραίους".

Ο Αϊ-Βασίλης ξεκινά το ταξίδι του για να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά… Δυστυχώς δεν θα τον υποδεχθούν όλοι εγκάρδια. Μέσα από δυσκολίες και διάφορα μπερδέματα ο Αϊ-Βασίλης καταφέρνει στο τέλος να μοιράσει τα δώρα στα παιδιά…
Οι μαθητές της Β΄ τάξης κατάφεραν να διασκεδάσουν, να συγκινήσουν και να θυμίσουν σε όλους μας πόσο σημαντικό είναι να διεκδικούμε τα «θέλω» μας. Οι μαθητές μας πιστεύουν ακόμα στα θαύματα….. Εμείς;;;;;

Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές μας για την άψογη συνεργασία και την υπέροχη παρουσίαση του έργου. Σας αξίζουν πολλά μπράβο!!!
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη συνάδελφο εικαστικών Τζανετή Σοφία, καθώς και τους γονείς κυρία Χαλαμπαλάκη Κατερίνα, τον κύριο Διαλυνά Χαράλαμπο και την κυρία Μπαλούκου Ειρήνη για τη πολύτιμη βοήθεια τους στα σκηνικά της παράστασης.