Ημερομηνία & Ώρα

ΤΑΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

02 Δεκεμβρίου, 2017

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑ «Εκδήλωση για την ημέρα ατόμων με κινητική αναπηρία στις 3 Δεκεμβρίου και ώρα 15.00-17.00 στο Κλειστό του Λίντο».


Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου, διοργανώνει εκδήλωση ευαισθητοποίησης των μελών του ,των οικογενειών τους αλλά και όλων των πολιτών του Ηρακλείου σε συνεργασία  με την ομάδα μπάσκετ με  αγωνιστικό αμαξίδιο ΑΣΚΑ Ηράκλειο .
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας επίδειξης ,βράβευση των μελών της πρώτης ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο της πόλης μας από τους διακριθέντες αθλητές –συναδέλφους μας, του κ. Στεφανουδάκη παραολυμπιονίκη μας, χορευτικό cheerleading  από την ομάδα Flames του Φ.Ο.Η Αριάδνη  και κυρίως επαφή όλων μας διαδραστικά με δρώμενα με τους παίκτες της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η παρουσία όλων μας αλλά και η διάδοση της εκδήλωσης σε φίλους και γνωστούς αποτελεί πομπό διάδοσης μηνύματος ισότητας δικαιωμάτων ,αναγνώριση της αξίας του αθλητικού ιδεώδους και συμμετοχή στον αγώνα έτσι ώστε τα άτομα με κινητική αναπηρία να βγούν από την κοινωνική απομόνωση, να συμμετάσχουν σε κάθε κοινωνική δράση όπως όλοι μας .
Σας περιμένουμε όλους και  όλες, με φίλους και γνωστούς, για να στηρίξουμε  ΟΥΣΙΩΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, κυρίως τον σεβασμό και αποδοχή της διαφορετικότητας.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  

                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                            
                        ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ                                     ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ