30 Μαΐου, 2022

 

Η ΠΑΕ  ΟΦΗ ΣΤΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ



      Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαθητές του σχολείου μας  κατά την επιστροφή τους από τις διακοπές του Πάσχα .

Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 με πλαστικό χλοοτάπητα στήθηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών στην αυλή  του  σχολείου  μας  με την ευγενική χορηγία της  ΠΑΕ ΟΦΗ , που ανταποκρίθηκε άμεσα σε σχετικό αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Η  έκπληξη για τους μικρούς μας μαθητές συνεχίστηκε  καθώς το πρωί της Δευτέρας 9 Μαΐου τα παιδιά είδαν το πούλμαν της ομάδας να σταθμεύει έξω από το σχολείο και όλους τους ποδοσφαιριστές να εισέρχονται στην αυλή κρατώντας εξοπλισμό όπως τέρματα, μπάλες και φανελάκια με το σήμα της ομάδας.

Οι μικροί  μαθητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο και να  γίνουν για λίγα λεπτά συμπαίκτες με τους παίκτες του ΟΦΗ, να συνομιλήσουν μαζί τους και φυσικά να πάρουν πολλά αυτόγραφα.

 

Μια όμορφη εμπειρία για όλα τα παιδιά, τα οποία μέσα σε λίγες μέρες είδαν το τσιμεντένιο έδαφος της αυλής του σχολείου να μετατρέπεται σε αγωνιστικό χώρο ποδοσφαιρικού γηπέδου και φυσικά τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές  να είναι εκεί για να τους χαρίσουν τις πρώτες ποδοσφαιρικές στιγμές!


Ευχαριστούμε πολύ τον Σύλλογο Γονέων του Σχολείου μας

και την ΠΑΕ ΟΦΗ !!!