21 Ιανουαρίου, 2013


                                    
Φίλοι γονείς,
Καλή χρονιά, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία για το 2013!


  • Προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ του Προεδρείου και των Γονέων- Κηδεμόνων, αποφασίσαμε να συντάξουμε έναν κατάλογο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας. Γι αυτό σας παρακαλούμε να  συμπληρώσετε το ανάλογο κομμάτι και να το δώσετε στα παιδιά. Έτσι, θα αποστέλλονται ενημερώσεις από το προεδρείο, αλλά θα μπορείτε να μας στέλνετε τις τοποθετήσεις και ιδέες που τυχόν έχετε, για διάφορα θέματα.
  • Η οικονομική κρίση πλήττει και την Παιδεία με αποτέλεσμα, οι Δήμοι που επιχορηγούν τη σχολική κοινότητα, να περικόπτουν δραματικά τις δαπάνες. Η δική μας συμβολή, ως γονείς και κηδεμόνες,  είναι ακόμα πιο επιτακτική στις μέρες μας. Υπάρχουν πολλές ανάγκες που χρειαζόμαστε εθελοντές, από μικροεπισκευές του κτιρίου, μέχρι την υποστήριξη εκδηλώσεων. Ένα θέμα που έχει ενσκήψει είναι και η τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Χρειαζόμαστε, έτσι, έναν δικηγόρο ή συμβολαιογράφο, για συμβουλές και εργασία. Αλλά και οποιοσδήποτε γονιός ή κηδεμόνας, που μπορεί να προσφέρει με τις ιδέες του και την εργασία του, είναι ευπρόσδεκτος και παρακαλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του στη λίστα που ακολουθεί.
  • Σας παρακαλούμε να μην αμελείτε την εισφορά στο Σύλλογο. Το ταμείο έχει εισπράξει τις μισές περίπου συνδρομές, αλλά έτσι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του σχολείου. Έτσι, για την ερχόμενη εβδομάδα, 28-1-2013 ως 1-2-2013, η ταμίας του συλλόγου θα βρίσκεται  κάθε πρωί 8:00- 8:15 π.μ. στο γραφείο, για τους γονείς που θέλουν να δώσουν την εισφορά τους.

Το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
του 41ου Δημ. Σχολείου Ηρακλείου