16 Σεπτεμβρίου, 2013



Ο  Αγιασμός  στο σχολείο μας




Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013, στις 8.30 το πρωί πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας ο καθιερωμένος αγιασμός που σηματοδοτεί το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Το προαύλιο του Σχολείου γέμισε και πάλι από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών που επέστρεψαν στο σχολείο ξεκούραστοι και ανανεωμένοι, γεμάτοι ενέργεια και δύναμη, ανυπομονώντας να δουν και πάλι φίλους και συμμαθητές.

Τον αγιασμό τέλεσε ο παπα-Στυλιανός, ιερέας του παρακείμενου ναού της Παναγίας, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν υγεία και καλή πρόοδο.

Στη συνέχεια, η Διευθύντρια του Σχολείου, η κ. Αργυρώ καλωσόρισε στο σχολείο μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή, δημιουργική και αποτελεσματική σχολική χρονιά. Εξήγησε, επίσης, στους γονείς, τις αλλαγές που θα προκύψουν στη λειτουργία του σχολείου με την ένταξη του στο αναμορφωμένο πρόγραμμα, καθώς και τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι μαθητές.

Τα παιδιά αποχώρησαν από το σχολείο έτοιμα να ξεκινήσουν από την επόμενη μέρα τα μαθήματα και να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους ώστε και αυτή τη σχολική χρονιά να βελτιώνονται συνεχώς και να γίνονται κάθε μέρα καλύτερα.