13 Ιανουαρίου, 2014

ΓΙΟΡΤΗ      ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
         

Στη γιορτή των Χριστουγέννων, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Σχολείου μας , οι μαθητές της Β΄ Τάξης παρουσίασαν
σε διασκευή την παράσταση «Το Έλατο», του Δανού Παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν


        Ένα  μικρό ελατάκι απομένει μέσα στο δάσος μόνο του τις ημέρες των Χριστουγέννων και στεναχωριέται   πολύ γι’ αυτό. Οι  φίλοι του,  τα σπουργιτάκια, άκουσαν το παράπονό του  και αποφάσισαν να έρθουν κοντά του και να του κρατήσουν συντροφιά. Μαζί τους έφτασαν και οι νεράιδες  του χιονιού , οι χιονονιφάδες  , η νύχτα με το φεγγάρι  και τ’ αστέρια  καθώς κι οι τάρανδοι. Από μια τέτοια συντροφιά δε θα μπορούσε να λείψει φυσικά η «ΑΓΑΠΗ» , που σκόρπισε  παντού την ομόνοια και την ευτυχία…

        Η καθηγήτρια της αγγλικής  γλώσσας κα Χουλάκη Μαρία παρουσίασε με τους μαθητές της Ε΄ Τάξης  χριστουγεννιάτικα τραγούδια στα αγγλικά και έδωσε το στίγμα της  πολυπολιτισμικής  κοινωνίας στην οποία ζούμε.

        Στη γιορτή  συμμετείχε  και η χορωδία του σχολείου μας , την επίβλεψη  και την προετοιμασία της οποίας είχε ο μουσικός  του Σχολείου μας  κ. Παπαδόπουλος  Γιώργος.
   Η συμβολή του μουσικού μας ήταν πολύτιμη  και στα τραγούδια του θεατρικού μας ,  τα οποία συνόδεψε με κιθάρα.

       Πολύτιμοι  βοηθοί , συνεργάτες  και αρωγοί στη γιορτούλα μας υπήρξαν  η καθηγήτρια  των Εικαστικών κα Νικολακάκη Εύα  και   η καθηγήτρια  της Θεατρικής Αγωγής  κα Ρέππα Μαρία , τις οποίες ευχαριστούμε  ειλικρινά .     

          Ευχόμαστε σε όλους να έχουμε μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά , με  ΥΓΕΙΑ  και  ΑΓΑΠΗ!


Στιγμιότυπα από τη γιορτή μας







Πρόγραμμα γιορτής