09 Ιουλίου, 2014

ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 
ΚΑΙ 
ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΕΚΤΗΣ ΤΑΞΗΣ
Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη να εύχεσαι να΄ ναι μακρύς ο δρόμος γεμάτος γνώσεις γεμάτος περιπέτειες.

Μακρύς ο δρόμος των έξι χρόνων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, γεμάτος γνώσεις, διάβασμα και αγωνίες. Ολοκληρώνοντας τη μαθητική τους θητεία στο δημοτικό σχολείο τα παιδιά της έκτης τάξης έφτασαν στον πρώτο τους σταθμό προς το ταξίδι τους για την δική τους Ιθάκη. Και συνεχίζουν την πορεία τους προς το γυμνάσιο, έτοιμα να βαδίσουν σε νέους εκπαιδευτικούς δρόμους και να δρέψουν καινούργιους καρπούς γνώσης.


Αγαπημένα μου παιδιά είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για μένα, καθώς με τη δική σας γιορτή λήξης του σχολικού αυτού έτους, την Πέμπτη 12-6-2014, σας αποχαιρετήσαμε.

Με πολύ μεγάλο ζήλο προετοιμάσαμε όλο αυτό το διάστημα τη γιορτή μας και είδα και από τη δική σας τη μεριά την αγωνία σας να έχει επιτυχία. Βέβαια και η εμπειρία σας από προηγούμενες γιορτές, καθώς και η ενθουσιώδης αποδοχή τους δεν άφηνε καμιά αμφιβολία για το επιθυμητό θετικό αποτέλεσμα.
Ο αποχαιρετισμός μας περιέκλειε μέσα του όλη την πορεία που μαζί μας περάσατε, μέσα από μια πληθώρα συναισθημάτων γνώσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Είχα τη χαρά να συνεργαστώ μαζί σας για τρία ολόκληρα χρόνια και όπως εγώ δίδαξα εσάς έτσι εσείς μου μάθατε πολλά πράγματα που δε θα ξεχάσω ποτέ. 
Περάσαμε αξέχαστες στιγμές μέσα από τα βιβλία, τα διαγωνίσματα, τις εκδηλώσεις, τις εκδρομές . Ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες μας είσαστε πάντα πρόθυμοι να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. 

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά, να είστε ευτυχισμένα, να έχετε υγεία, να προοδεύετε και οι γονείς σας να καμαρώνουν πάντα για σας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την πολύ καλή συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Να είστε πάντα υγιείς και δυνατοί να στηρίζετε τα παιδιά σας.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη δασκάλα θεατρικής Αγωγής κ. Μαρία Ρέππα για την πολύτιμη βοήθειά της στην διεξαγωγή της γιορτής, καθώς και το δάσκαλο Μουσικής Γιώργο Παπαδόπουλο.
Ευχαριστώ τη Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Αργυρώ Χατζηγιαννάκη για την πολύ μεγάλη στήριξή της σε όλους μας όλα αυτά τα χρόνια και τον υποδιευθυντή μας κ. Γιάννη Βολανάκη, καθώς ο ερχομός μου στο σχολείο συνέπεσε με την άψογη συνεργασία μας παρέα μ΄ αυτά τα παιδιά που φέτος αποφοίτησαν .

Ευχαριστώ την Δασκάλα των Αγγλικών κ. Μαρία Χουλάκη για την πολύ μεγάλη βοήθειά της στην υλοποίηση ενός από τους στόχους μας , που ήταν η εκδρομή της έκτης τάξης στη Βουλή, στον οποίο στόχο συνέδραμε και ο κ. Βολανάκης

Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην κ. Θεανώ Μπριζολάκη πολύτιμη συνεργάτη μου καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ιδιαίτερα στο διάστημα προετοιμασίας της γιορτής.

Εύχομαι παιδιά μου να βρείτε, όπως ο καθένας σας επιθυμεί το δικό του κυκλολωτογοργονοκιρκιλάριζο.

Η δασκάλα της έκτης τάξης 
Μακρογιαννάκη Ελένη