18 Δεκεμβρίου, 2014




Ενημέρωση για ελέγχους, παζάρι και χριστουγεννιάτικη γιορτή

  Αγαπητοί γονείς

Πλησιάζουμε στις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα το πρώτο μέρος της σχολικής χρονιάς. Πριν σας ευχηθούμε Καλές Γιορτές,  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

1.      Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.45 ως 14.00 οι εκπαιδευτικοί όλων των τάξεων του Σχολείου θα σας ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών σας και θα δοθούν οι έλεγχοι για τους μαθητές των τάξεων Γ΄ έως και  ΣΤ΄. Έλεγχοι θα δίνονται μόνο στους γονείς.  Την ώρα της ενημέρωσης τα παιδιά θα παραμείνουν στο χώρο του Σχολείου υπό την επίβλεψη  εκπ/κών. Όποιος γονέας ενημερώνεται μπορεί να αποχωρεί μαζί με το παιδί του, εκτός από τα παιδιά των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων που θα παραμείνουν στο σχολείο μέχρι τις 14.00 προκειμένου να βοηθήσουν τη λειτουργία του παζαριού. Μέχρι τις 14.00 θα παραμείνουν επίσης τα παιδιά που οι γονείς τους δε θα μπορέσουν να έρθουν στο σχολείο τη μέρα εκείνη. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

2.     Με πολλή χαρά και φέτος το Σχολείο μας διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο παζάρι στο χώρο του σχολείου μας.          Θα είναι χαρά και τιμή μας να βρεθείτε κοντά μας και να ενισχύσετε την προσπάθεια μας αυτή. 
Το παζάρι υλοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων από τον οποίο είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση. Οφείλουμε όμως να τονίσουμε και τη μεγάλη διάθεση και προσφορά από πολλούς γονείς και ιδιαίτερα μητέρες που διέθεσαν προσωπικό χρόνο προκειμένου να συνεργαστούν με τους εκπαιδευτικούς δημιουργώντας πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Το παζάρι θα είναι ανοιχτό την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 καθώς και τη Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Δεκεμβρίου.

3.     Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας θα γίνει τη Τρίτη 23 Δεκεμβρίου (τελευταία εργάσιμη μέρα πριν τις διακοπές) στις 12.00 το μεσημέρι, από τους μαθητές της Β΄ τάξης. Θα θέλαμε να προσκαλέσουμε τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν, να παρακολουθήσουν τη γιορτή. Όλα τα παιδιά θα σχολάσουν στις 14.00 όπως κάθε μέρα. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά και αυτή τη μέρα.

 Η Διευθύντρια του Σχολείου
Χατζηγιαννάκη Αργυρώ