19 Φεβρουαρίου, 2015

        
                                    Αγαπητοί γονείς, 












Ø   Αθλητικό πρόγραμμα Kid’s Athletics

Όπως γνωρίζετε για αύριο Πέμπτη 19/2/2015 είχε προγραμματιστεί για τους μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων η πραγματοποίηση του αθλητικού προγράμματος Kids Athletics στο γήπεδο ΠΟΑ. Καθότι, όμως, οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την άθληση σε υπαίθριο χώρο, το πρόγραμμα αναβάλλεται για τον επόμενο μήνα. Συνεπώς, τα μαθήματα θα διεξαχθούν κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημέρας και οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο με τις τσάντες τους και όλα τα απαραίτητα βιβλία. 

Ø  Αποκριάτικες εκδηλώσεις

   Την Παρασκευή 20-2-2015 θα πραγματοποιηθούν  αποκριάτικες εκδηλώσεις στο χώρο του σχολείου κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος. Τα παιδιά να έρθουν στο σχολείο χωρίς τσάντες και με την αμφίεση που επιθυμούν.

Μπορούν να κρατούν μαζί τους σερπαντίνες όχι όμως χαρτοπόλεμο. Μεγάλη προσοχή στα πιστόλια και τα σπαθιά που αποτελούν μέρος της στολής, κυρίως των αγοριών, να μην είναι αιχμηρά, βαριά και επικίνδυνα να χτυπήσουν τα παιδιά. Παρακαλώ, να μην κρατούν μαζί τους σφαίρες και οποιοδήποτε μεταλλικό πιστόλι ή εξάρτημα.
Το πρωί τα παιδιά θα απασχοληθούν στα τμήματά τους μέχρι τις 10:00 με όποιο τρόπο επιλεγεί από τον εκπαιδευτικό κάθε τμήματος. Θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο  διάλειμμα και στη συνέχεια  θα ακολουθήσει πρόγραμμα εκδηλώσεων που θα περιλαμβάνει:
Α. Παρουσίαση χορών και εθίμων που σχετίζονται με τις Απόκριες. Την επιμέλεια της παρουσίασης θα έχει η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Σαλονικίδου Αναστασία
Β. Διαγωνισμός:
  • Χειροποίητης αποκριάτικης φορεσιάς
  • Χειροποίητης αποκριάτικης μάσκας
  • Πρωτότυπου μακιγιάζ
Όσα παιδιά θέλουν να συμμετέχουν στους παραπάνω διαγωνισμούς μπορούν να ετοιμαστούν κατάλληλα. Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν την Παρασκευή.
Γ. Κυνήγι θησαυρού για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης
Δ. Αποκριάτικο ξεφάντωμα με πολύ μουσική και χορό για όλους του μαθητές.

Οι μαθητές θα έρθουν και θα αποχωρήσουν στις προγραμματισμένες από το πρόγραμμα ώρες. Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

                                        ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ                                                 

                                                                                           Η Διευθύντρια του Σχολείου

                                                                                   Χατζηγιαννάκη Αργυρώ