05 Οκτωβρίου, 2015

Καλωσόρισμα Α’ τάξης


Μια καινούργια χρονιά ξεκινά με χαμόγελο, καλή διάθεση, επιμονή και υπομονή. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2015 υποδεχτήκαμε τους μικρούς μαθητές, τα πρωτάκια μας, με παιχνίδι και εκπλήξεις. Έγιναν οι βοηθοί μας σε μια σπουδαία αποστολή. Μας βοήθησαν να ξυπνήσουμε τη Μάγια τη μέλισσα και τη Βάγια την κουκουβάγια, οι οποίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχαν βγει εκτός προγράμματος και δεν μπορούσαν να ξυπνήσουν.




Αφού τα πρωτάκια χωρίστηκαν, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας είχαν αφήσει η Μάγια και η Βάγια σε μια βαλίτσα, οι μαθητές του Α1 σκέφτηκαν ένα γλυκό τρόπο να ξυπνήσουν τη Μάγια. Έπαιξαν το αγαπημένο της παιχνίδι: «Περνά, περνά η μέλισσα». Όταν εμφανίστηκε η Μάγια την πήραν στην παρέα τους για να τους κάνει συντροφιά ολόκληρο το χρόνο.


Από την άλλη οι μαθητές του Α2 ξύπνησαν τη Βάγια με ένα μελωδικό τρόπο. Τραγούδησαν για εκείνη το αγαπημένο της τραγούδι: « Η κουκουβάγια». Αμέσως η Βάγια άνοιξε τα μεγάλα της μάτια και μπήκε στην ομάδα των μαθητών του Α2.


Η Μάγια και η Βάγια κέρασαν τους καινούριους τους φίλους καραμέλες και ζαχαρωτά για να τους καλωσορίσουν στο νέο τους σχολείο και  να τους ευχαριστήσουν για το όμορφο και γλυκό ξύπνημα.