13 Δεκεμβρίου, 2017



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς,

Πλησιάζουμε στις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πριν σας ευχηθούμε Καλές  Γιορτές , θα θέλαμε να γνωρίζετε τι έχει προγραμματιστεί για την τελευταία εβδομάδα:


  1.  Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 και από ώρα 11:45  οι εκπαιδευτικοί  όλων των τάξεων του σχολείου θα σας ενημερώσουν για την πρόοδο των παιδιών σας και θα δοθούν οι έλεγχοι  για τους μαθητές των τάξεων Γ΄ έως και  Στ΄.
Έλεγχοι θα δίνονται μόνο στους γονείς. Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης τα παιδιά θα παραμείνουν στο χώρο του σχολείου υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών. Όποιος γονέας ενημερώνεται μπορεί να αποχωρεί  μαζί με το παιδί του.
Τα παιδιά που οι γονείς  τους δεν θα μπορέσουν να έρθουν  τη μέρα εκείνη  για να ενημερωθούν θα παραμείνουν στο σχολείο  μέχρι τις 13:15.Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

  2. Την  ίδια μέρα θα ξεκινήσει και το χριστουγεννιάτικο παζάρι από τους μαθητές της Στ΄τάξης και θα είναι ανοιχτό μέχρι και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

  3. Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σχολείου μας στις 10:00 το πρωί από τους μαθητές της Β΄τάξης.
Οι γονείς των παιδιών της Β΄τάξης μπορούν να παρακολουθήσουν τη γιορτή. Μετά το τέλος της γιορτής οι γονείς θα αποχωρήσουν και  όλα τα παιδιά  θα σχολάσουν κανονικά στις 13:15.

Το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς και αλληλεγγύης, το Σχολείο μας συγκεντρώνει τρόφιμα από Πέμπτη 14/12/ έως και Πέμπτη 21/12.
Τα τρόφιμα θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και στην Κίτρινη Αποστολή .

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων 
σας  ευχαριστούν και  σας εύχονται
 ‘’ Καλές Γιορτές με υγεία και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία’’