09 Ιουνίου, 2013



Θέμα: Ολοήμερο σχολείο

   
  Αγαπητοί γονείς,


Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσει το παιδί σας το πρόγραμμα του Ολοήμερου Σχολείου την επόμενη σχολική χρονιά, παρακαλούμε να συμπληρώσετε  και να μας επιστρέψετε ενυπόγραφα τη δήλωση-αίτηση του γονέα που σας αποστέλλουμε.
          Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι:
  • Για να γραφεί ένα παιδί στο ολοήμερο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να εργάζονται και οι δυο γονείς ή να διαθέτουν κάρτα ανεργίας.
·         Κατά την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δηλώνετε την ώρα που επιθυμείτε να  αποχωρεί  το παιδί σας  (14:00 - 14:40 - 15:30 - 16:15), η οποία  είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει. Δυνατότητα ενδιάμεσης αποχώρησης των μαθητών δεν υπάρχει.
·         Η πρωινή ζώνη 7.00 – 8.00 δηλώνεται σε περίπτωση που το παιδί σας έρχεται νωρίς στο σχολείο σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα (δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται στο σχολείο στις 7.00 το πρωί).
·         Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος είναι καθορισμένο καθώς και η υποχρεωτικότητα της φοίτησης των μαθητών σ΄ αυτό, εφόσον το επιλέξετε.
  • Σας δίνετε η δυνατότητα επιλογής μαθημάτων που επιθυμείτε να διδαχτούν τα παιδιά σας, γι’ αυτό παρακαλούμε να δηλώσετε τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν. Οι επιλογές της πλειοψηφίας θα ληφθούν υπόψη στη δήλωση που το σχολείο θα προωθήσει στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

Για την επίτευξη του καλύτερου προγραμματισμού λειτουργίας του σχολείου, όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να φοιτήσουν τα παιδιά σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, παρακαλούμε να μας  επιστρέψετε τις σχετικές δηλώσεις-αιτήσεις έως τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.

Τις βεβαιώσεις εργασιακής κατάστασης (εργασίας ή ανεργίας) γονέων, που αποτελούν προϋπόθεση για την εγγραφή, μπορείτε να τις προσκομίσετε στο σχολείο μέχρι την ημέρα λήξης των μαθημάτων που για φέτος θα είναι στις    14 Ιουνίου.                  
 

  Η Διευθύντρια του Σχολείου

Χατζηγιαννάκη Αργυρώ