24 Απριλίου, 2015

Σχολικοί αγώνες Kid’s Athletics στην πλατεία Ελευθερίας

Το σχολείο μας, αφού είχε την ευκαιρία να υλοποιήσει με τους μαθητές των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Kids  Athletics στο γήπεδο ΠΟΑ, στη συνέχεια συμμετείχε και στoυς αγώνες μεταξύ σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που προκηρύχτηκαν στα πλαίσια του ίδιου προγράμματος, την Παρασκευή  24/4/2015 στην πλατεία Ελευθερίας.
 Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Ομάδα Φυσικής Αγωγής της Δ/νσης Β/βαθμιας Εκπ/σης σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/βαθμιας Εκπ/σης, τους συμβούλους Φυσικής Αγωγής, το Δήμο Ηρακλείου και τον περιφερειακό υπεύθυνο του προγράμματος κ. Λίτσικα.
Κάθε σχολείο συμμετείχε με μια αντιπροσωπευτική ομάδα δέκα μαθητών από τις Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις.
Τους μαθητές του σχολείου μας συνόδευε η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Σαλονικίδου Αναστασία.
Συνολικά στη διοργάνωση συμμετείχαν 29 σχολεία της πόλης μας. Χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν διαδοχικά σε όλα τα αγωνίσματα που γνώρισαν τα παιδιά όταν αρχικά πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα για κάθε σχολείο χωριστά. Οι μαθητές του σχολείου μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και η τελική 5η θέση που πήραν στην κατάταξη είναι πολύ τιμητική για μας.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στους διοργανωτές που μας έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια ακόμα αθλητική διοργάνωση!