12 Σεπτεμβρίου, 2016

Ο αγιασμός του σχολείου μας


Δευτέρα πρωί το προαύλιο του σχολείου μας γέμισε και πάλι από τις χαρούμενες φωνές των μαθητών που επέστρεψαν ξεκούραστοι και ανανεωμένοι από τις καλοκαιρινές διακοπές, γεμάτοι ενέργεια, ανυπομονώντας να συναντήσουν ξανά φίλους, συμμαθητές και δασκάλους.
Στις 9.00 το πρωί το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς ήχησε. Οι μαθητές συγκεντρώθηκαν με χαρά και  πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρουσία και πολλών γονέων.
Τον αγιασμό τέλεσε ο παπα-Γιάννης, ιερέας του παρακείμενου ναού της Παναγίας, ο οποίος στη συνέχεια ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν υγεία και καλή πρόοδο.


Στη συνέχεια, η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Αργυρώ Χατζηγιαννάκη, καλωσόρισε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στο σχολείο, ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. Αναφέρθηκε σε θέματα λειτουργίας του σχολείου κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και ανακοίνωσε τα ονόματα των εκπαιδευτικών που  αναλαμβάνουν το κάθε τμήμα.


Τα παιδιά αποχώρησαν ανανεώνοντας το ραντεβού με εκπαιδευτικούς και μαθητές για την επόμενη μέρα, έτοιμα για νέες περιπέτειες στο ταξίδι τους προς τη γνώση,  γεμάτα θετική ενέργεια και πολλή διάθεση για άλλη μια αξέχαστη σχολική χρονιά.