31 Μαρτίου, 2017



 Αγώνες Δρόμου  RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ  (30 / 4 / 2017)                           ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΜΑΘΗΤΩΝ  - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ                                             ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ                                      

            Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου,  ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης,  διοργανώνουν και φέτος τους αγώνες δρόμου σε δημόσια οδό με την επωνυμία «RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ» - ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

            Οι αγώνες θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:


11.30:   Αγώνας Παιδιών 1.000μ. (περίπου) Αγοριών και Κοριτσιών (Μαθητών/τριών  των Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης και με έτη γέννησης 2005 – 2006 και 2007).

            Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.



            Διαδρομή: Εκκίνηση από την οδό Γεωργίου Ανεμογιάννη (μπροστά από τη στάση του Κ.Τ.Ε.Λ.), στη συνέχεια διασχίζουν τη λεωφόρο Δημοκρατίας στο δεξιό ρεύμα (άνοδος) μέχρι το ύψος που είναι τα πρώτα φανάρια, εκεί στρίβουν δεξιά στη Χαριλάου Τρικούπη και μετά από 100μ περίπου στο πρώτο διάζωμα, γίνεται αριστερή αναστροφή και επιστρέφουν πάλι από τη Χαριλάου Τρικούπη και τη λεωφόρο Δημοκρατίας (αντίθετο ρεύμα - κάθοδος προς την πλατεία). Τερματίζουν στο σημείο εκκίνησης (οδό Γεωργίου Ανεμογιάννη - μπροστά από τη στάση του Κ.Τ.Ε.Λ.).
           
Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίας τουλάχιστον 1 ώρα πριν από την ώρα εκκίνησης του αγωνίσματός τους.

►Α) Ο αγώνας παιδιών (1.000μ. περίπου) για  μαθητές-μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τάξης και με έτη γέννησης 2005-2006-2007, έχει στόχο να μυήσει τους μικρούς μαθητές και αυριανούς αθλητές στη χαρά της άσκησης και του αθλητισμού.
- Η συμμετοχή τους προσφέρεται δωρεάν από τους διοργανωτές.
- Δεν θα υπάρχει κατάταξη-χρονομέτρηση και ο αγώνας δεν είναι ανταγωνιστικός.
- Μπορούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά τρέχοντας ή βαδίζοντας με το δικό τους ρυθμό τη διαδρομή των  1.000μ περίπου.

Σε αυτόν τον αγώνα ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται σύμφωνα με τη συνημμένη ονομαστική κατάταξη, από κάθε ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, σωματείο ή άλλο φορέα που έχει παιδιά δημοτικού στο δυναμικό του (π.χ. σχολή χορού, φροντιστήριο ξένων γλωσσών, κλπ.) και θα αναφέρονται το ονοματεπώνυμο του παιδιού, το πατρώνυμο, η πλήρης ημερομηνία γέννησης και η τάξη του σχολείου ή ο φορέας προέλευσης.
► Η κατάσταση αυτή θα συνοδεύεται με την ατομική υπεύθυνη δήλωση εγγραφής του κάθε παιδιού, υπογεγραμμένη από τον κηδεμόνα του. Η υπεύθυνη αυτή δήλωση παραμένει μέχρι την ημέρα του αγώνα στο σχολείο του μαθητή – μαθήτριας.

Όσα σχολεία, σωματεία ή άλλοι φορείς που έχουν παιδιά δημοτικού (Δ, Ε, ΣΤ τάξης και με έτη γέννησης 2005 – 2006 - 2007) στο δυναμικό τους, καταθέσουν τις ΟΜΑΔΙΚΕΣ δηλώσεις συμμετοχής τους το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 Απριλίου (ημέρα που κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα) και ώρα 14.00, οι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό τους με τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.
Επίσης και όσα παιδιά εγγραφούν ατομικά από τους γονείς τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 18 Απριλίου, θα παραλάβουν τον αριθμό τους με τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.

Όσοι εγγραφούν από 19 μέχρι και 24 Απριλίου, θα παραλάβουν αριθμό συμμετοχής και θα τρέξουν (εφ’ όσον υπάρχουν διαθέσιμοι αριθμοί συμμετοχής), αλλά χωρίς να είναι τυπωμένο επάνω το ονοματεπώνυμό τους.
Έγγραφες μετά τις 24 Απριλίου θα είναι δυνατές, μόνο εάν δεν έχουν συμπληρωθεί τα όρια συμμετοχής και μόνο την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις παραπάνω ημερομηνίες, οι εγγραφές θα ολοκληρώνονται χρονικά νωρίτερα και μόλις συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός για τον αγώνα παιδιών, που είναι οι 900 συμμετοχές.



B) ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ  ΕΓΓΡΑΦΩΝ

ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: 900 ΠΑΙΔΙΑ – ΜΑΘΗΤΕΣ - ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ
ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΤΟΜΙΚΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΣΤΟΝ   ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ
Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (900)
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 / 4
ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ 10.00 – 19.00

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τις παραπάνω ημερομηνίες, οι εγγραφές θα ολοκληρώνονται χρονικά νωρίτερα και μόλις συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός για τον αγώνα παιδιών, που είναι οι 900 συμμετοχές.



ΠΙΝΑΚΑΣ  ΜΕ ΩΡΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30  ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

ΑΓΩΝΙΣΜΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
ΣΤΗΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
10.30
11.15
11.30



Γ) 1. ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

-    Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, Στάδιο Ελευθερίας, Πλατεία Κόρακα - Χανιώπορτα (από 09.00 μέχρι 14.00 και 17.00 μέχρι 20.00). Τηλ.:  2810253587.

2.  ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΘΥΡΑ 1,
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 29  ΑΠΡΙΛΙΟΥ (από 10.00 μέχρι 20.00)

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται μόνο τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες από το Παγκρήτιο στάδιο.
Την παραλαβή μπορεί να κάνει συνολικά για κάθε σχολείο, σωματείο ή  άλλο φορέα, ένας εκπρόσωπός του ή και εκπρόσωπος του συλλόγου γονέων ή και ατομικά το κάθε παιδί.

►Δ) Στους συμμετέχοντες  θα δίνονται:

-    Προσωπικός αριθμός (με το όνομα του τυπωμένο, εφ’ όσον εγγραφεί έγκαιρα και μέχρι 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017) και παραμάνες
-    Αναμνηστικό Μετάλλιο για όλους όσους τερματίσουν
-    Υγρά και φρούτα κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα


Για κάθε πληροφορία: Μάρκος Καλούδης - Τεχνικός Σύμβουλος  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (6975888929), Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης (2810 253587)

      Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΣΩΤΗΡΗΣ  ΛΑΒΟΥΤΑΣ                              ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου
 Δήμος Ηρακλείου

Συνημμένα: Ενδεικτική κατάσταση ομαδικής εγγραφής.