07 Απριλίου, 2017

Σημαιοφόροι και παραστάτες
Παρέλαση 25ης Μαρτίου




Το σχολείο μας, συμμετείχε και φέτος στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης μας, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Τη φετινή σχολική χρονιά το σχολείο εκπροσωπήθηκε μόνο  από τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες. 









Η επιλογή της σημαιοφόρου και των παραστατών για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου είχε γίνει στην αρχή της σχολικής χρονιάς με κλήρωση από μαθητές του ΣΤ2 τμήματος που στην Ε΄ τάξη είχαν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέσο όρο στη βαθμολογία.
Έτσι σημαιοφόρος και παραστάτες για το χρονικό διάστημα από 1 Φεβρουαρίου  μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους επιλέχθηκαν οι μαθητές του ΣΤ2 :

Σημαιοφόρος :  Παντουβάκη Μελίνα
Παραστάτες   :   Ποταμιανάκη Αντωνία
                          Λαδόπουλος Γιάννης
                          Σταυρόπουλος Βαγγέλης
                          Φραγιαδάκης Γιάννης
                      Μαζοκοπάκης Ιωσήφ

Η παράδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο μας έγινε την παραμονή της επετείου παρουσία όλων των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.
Την ημέρα της 25ης Μαρτίου τα παιδιά με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Πατεράκη Λιάνας παρέλασαν συγκροτημένα, με σωστό βηματισμό, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων των θεατών. Εμείς από την πλευρά μας, γονείς και εκπαιδευτικοί δεν μπορούσαμε παρά να τα καμαρώνουμε και να νιώθουμε υπερήφανοι γι’ αυτά.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Τους ευχόμαστε Καλή Πρόοδο και πάντα να έχουν επιτυχίες στη ζωή τους.