28 Απριλίου, 2017

7ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
«Ταξιδεύοντας με την πένα του Ν. Καζαντζάκη»

Το σχολείο μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στο Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, το οποίο  πραγματοποιείται σε πολλές  πόλεις της Ελλάδας δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να εκφραστούν μέσα από την πληθώρα των ψηφιακών εργαλείων που υπάρχουν. Στην πόλη μας το Φεστιβάλ διεξάγεται στις 27, 28 και 29 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου στην οδό Πλαστήρα.



Το σχολείο μας εκπροσωπούν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης  οι οποίοι έχουν εκπονήσει εργασία υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτικού Πληροφορικής κ. Καφετζάκη Μιχάλη και των εκπαιδευτικών της ΣΤ΄ τάξης κ. Μακρογιαννάκη Ελένης και κ. Κουνδουράκη Αναστασίας. 
Η  ψηφιακή τους  δημιουργία έχει τίτλο: «Ταξιδεύοντας με την πένα του Ν. Καζαντζάκη» και πραγματοποιήθηκε  με τη χρήση των ψηφιακών εργαλείων Story Jumper και Tagxedo.

Η παρουσίαση στο Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Απριλίου περίπου στις 10.20π.μ.  Την εργασία τους μπορείτε να δείτε στο link: 

Φωτογραφικό υλικό από το φεστιβάλ μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση:


Βίντεο με τις παρουσιάσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 29/4/2017 στις οποίες περιλαμβάνεται και το σχολείο μας μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση: