27 Μαΐου, 2020


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αγαπητοί γονείς, ανακοινώθηκε η επαναλειτουργία των δημοτικών σχολείων από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Επισημαίνουμε τα εξής:
 • Οι μαθητές θα προσέρχονται στο σχολείο εκ περιτροπής. Τα παιδιά δε θα έρχονται στο σχολείο κάθε  μέρα. Τα τμήματα θα διαιρεθούν σε 2 υπο-τμήματα με 1,5 μέτρο απόσταση ανάμεσα στους μαθητές και τα θρανία θα έχουν όλα τον ίδιο προσανατολισμό. Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή το ένα, Τρίτη-Πέμπτη το άλλο, και την επόμενη εβδομάδα το αντίθετο. ( Ομάδα 1, Ομάδα 2) Θα φροντίσουμε, κατόπιν συνεννόησης , τα αδέρφια που φοιτούν στο Σχολείο να ενταχθούν στην ίδια ομάδα.
• Προβλέπονται διαλείμματα σε διαφορετικές ώρες για τη μείωση του συγχρωτισμού, και προβλέπεται απαγόρευση λειτουργίας του κυλικείου.
 • Υπάρχει επίσης η δυνατότητα απουσίας μαθητή, με απλή Υπεύθυνη δήλωση γονέα ( Ν 1599/86) περί ύπαρξης ατόμου στο σπίτι που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου ή που νοσεί και να την παραδώσετε υποχρεωτικά στο Σχολείο. Προκειμένου να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την ασφαλή επάνοδο των μαθητών του σχολείου μας, παρακαλείσθε όσοι ΔΕΝ επιθυμείτε να στείλετε τα παιδιά σας στο σχολείο να επικοινωνήσετε με τη(o) δασκάλα(ο) του τμήματος μέχρι και αύριο Πέμπτη και να το δηλώσετε.
• Tο ολοήμερο πρόγραμμα δε θα λειτουργήσει.
• Προβλέπεται φυσικός αερισμός των αιθουσών, η χρήση της μάσκας είναι προαιρετική για εκπαιδευτικούς και μαθητές.
• Στις αίθουσες θα υπάρχουν αντισηπτικά. Προβλέπεται καθαρισμός δύο φορές την ημέρα, και κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου και μετά το πέρας αυτού.
• Δεν επιτρέπεται η είσοδος γονέων στο Σχολείο. Για οποιοδήποτε θέμα, επικοινωνήστε με τη διεύθυνση του Σχολείου τηλεφωνικά (2810236861) ή μέσω email (mail@41dim-irakl.sch.gr) Την Παρασκευή θα πάρετε νέες οδηγίες και το πρόγραμμα.