06 Νοεμβρίου, 2022


 

Εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

 

Η επέτειος  της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα μνήμης και τιμής του αγώνα όλων των Ελλήνων και φυσικά τη γιορτάσαμε στο σχολείο  μας με κάθε τρόπο και μεγαλοπρέπεια. 

Το πρωί η διευθύντρια  κ. Καφετζάκη  Ζαμπία παρέδωσε τη σημαία στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες που θα  εκπροσωπήσουν  στην παρέλαση το σχολείο μας. Στη συνέχεια όλοι μαζί ψάλαμε τον Εθνικό Ύμνο κοιτάζοντας με καμάρι την ελληνική σημαία να παίρνει τη θέση της.

Έπειτα  ανά τμήμα χωριστά ασχοληθήκαμε με το  χρονικό του πολέμου, βλέποντας εικόνες  βιντεάκια και διαβάζοντας βιβλία. Μελετήσαμε τον χάρτη της Ελλάδας και ζωγραφίσαμε την σημαία μας. Κάναμε κατασκευές, μάθαμε τραγούδια , παίξαμε θεατρικά παιχνίδια  και όλοι μαζί αποφασίσαμε ότι θέλουμε  ΕΙΡΗΝΗ!!





 








Τη φετινή σχολική χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες που είχαν επιλεγεί από το 1ο τμήμα της ΣΤ΄ τάξης.




Με την καθοδήγηση και τη συνοδεία του γυμναστή του σχολείου μας κ. Καλογεράκη Γιώργου τα παιδιά εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας, παρέλασαν συγκροτημένα και σε άψογο συνδυασμό, αποσπώντας το χειροκρότημα όλων όσων παρακολούθησαν την παρέλαση. Με την εμφάνισή τους αυτή, έκαναν υπερήφανους όλους εμάς, δασκάλους και γονείς.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας. Ευχόμαστε η ζωή τους να είναι γεμάτη με πρόοδο και επιτυχίες!!!