29 Μαρτίου, 2013


Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο σχολείο
                                                       
Μέσα στις τρεις εβδομάδες της Αποκριάς υπήρχε πολύ κέφι και ζωντάνια στο σχολείο μας. Μαζί με τους δασκάλους μας πραγματοποιήσαμε διάφορες δραστηριότητες ώστε να μπούμε στο κεφάτο κλίμα της γιορτής.
Ζωγραφίσαμε κλόουν και αρλεκίνους, κατασκευάσαμε μάσκες από διάφορα υλικά όπως χαρτί, πηλό, γύψο κλπ., στολίσαμε το σχολείο με χαρούμενους, πολύχρωμους και γελαστούς κλόουν, απλώσαμε από τη μια άκρη στην άλλη τις γιρλάντες μας, φτιάξαμε τους δικούς μας χαρταετούς για να πετάξουν ψηλά στον ουρανό.
Δυο ομάδες μαθητών της ΣΤ΄ τάξης συμμετείχαν στο Παιδικό Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση.
Την τελευταία Παρασκευή διοργανώσαμε στο σχολείο αποκριάτικο πάρτι. Ήταν μια ευκαιρία να φορέσουμε τις αποκριάτικες στολές μας, να πετάξουμε τις σερπαντίνες μας και να αρχίσουμε τα πειράγματα ο ένας στον άλλο, όπως το καλεί το πνεύμα των ημερών. Αρχικά στα τμήματά μας με τις δασκάλες και τους δασκάλους μας και στη συνέχεια όλοι μαζί στην αυλή του Σχολείου μας. Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, διασκεδάσαμε και με πολύ κέφι και χαρά αποχαιρετίσαμε την τρελή Αποκριά.....