Ημερομηνία & Ώρα

ΤΑΞΕΙΣ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014

Ολοήμερο σχολείο

Ολοήμερο σχολείο
  
  Αγαπητοί γονείς,


Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσει το παιδί σας το πρόγραμμα του Ολοήμερου Σχολείου την επόμενη σχολική χρονιά, παρακαλούμε να συμπληρώσετε  και να μας επιστρέψετε ενυπόγραφα τη δήλωση-αίτηση του γονέα που σας αποστέλλουμε.
        Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι:
·         Για να γραφεί ένα παιδί στο ολοήμερο, δεν απαιτείται βεβαίωση εργασιακής κατάστασης των γονέων/κηδεμόνων, μια και το σχολείο μας ανήκει πλέον στα σχολεία Ενιαίου Αναμορφωμένου Προγράμματος (ΕΑΕΠ).
·         Κατά την εγγραφή των μαθητών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δηλώνετε την ώρα που επιθυμείτε να  αποχωρεί  το παιδί σας  (15:30 ή 16:15), η οποία  είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να αλλάξει καθ΄ όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.
·         Η πρωινή ζώνη 7.00 – 8.00 δηλώνεται σε περίπτωση που το παιδί σας έρχεται νωρίς στο σχολείο σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα.
·         Το ωράριο λειτουργίας του Ολοήμερου Προγράμματος είναι καθορισμένο καθώς και η υποχρεωτικότητα της φοίτησης των μαθητών σ΄ αυτό, εφόσον το επιλέξετε.
  • Σας δίνετε η δυνατότητα επιλογής μαθημάτων που επιθυμείτε να διδαχτούν τα παιδιά σας, γι’ αυτό παρακαλούμε να δηλώσετε τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν. Οι επιλογές της πλειοψηφίας θα ληφθούν υπόψη στη δήλωση που το σχολείο θα προωθήσει στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης.

Για την επίτευξη του καλύτερου προγραμματισμού λειτουργίας του σχολείου, όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να φοιτήσουν τα παιδιά σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, παρακαλούμε να μας  επιστρέψετε τις σχετικές δηλώσεις-αιτήσεις έως την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014.   Η Διευθύντρια του Σχολείου
Χατζηγιαννάκη Αργυρώ